Mahe ghee või 500g

IN-747
Laos

Päritolumaa: EU sisene

Parim enne: 01.09.2022


Ghee selitatud võid kasutatakse peamiselt köögis: toiduvalmistamiseks, praadimiseks ja hautamiseks. Seda saab kasutada ka küpsetamiseks (või või õli asemel) ning suppide ja kastmete alusena. Suure E-vitamiini sisalduse tõttu kasutatakse seda ka nahahoolduses.

16,30 €
Kogus

Ghee võid hinnatakse eriti selle suurepäraste kulinaarsete omaduste tõttu. Tänu kõrgele suitsetamistemperatuurile (kuni 250 kraadi) see või ei põle, seetõttu valitakse see üha sagedamini rasvaks erinevat tüüpi roogade valmistamiseks. Lisaks lisab Ghee rikkalik maitse sügavust maailma erinevate köökide roogadele. Ghee kuumutamisel eralduvad üksteisest tahkete ainete (lisandid) ja vedelike (puhtaim või) kihid. Selle kuumutamise kõrge temperatuur (118 kraadi) võimaldab toimuda Maillardi reaktsioonil, mis vastutab või karamellivärvi ja selle järelmaitse eest.

Ghee või toetab seedesüsteemi, kuna see ei tõsta kolesterooli. Kuid tarbimisel võib interferooni (viirusevastane aine) tase tõusta. Seda saavad süüa igas vanuses inimesed.

IN-747

Eriviited

Samas kategoorias on veel 14 toodet