Milliseid immuunsüsteemi toetavaid tooteid pakub Ecosh viiruste hooajal?

Ecosh’il on suur valik immuunsüsteemi toetavaid tooteid, mida on hea just viirushooajal tarvitada. Ühed Ecosh’i immuunsüsteemi tooted sobivad ennetamiseks, teised, kui hakkad tundma mõne külmetushaiguse ligi hiilimist või aktiivse viiruse võitlemise perioodil ning kolmandad siis, kui tervis juba paranenud, kuid organism tahab järelturgutamist.

Immuunsüsteemi tugevdavad vitamiinid, mineraalained ning rahvapärimustaimed on järgmised: 

D3 vitamiin – peale selle, et D-vitamiinil on tähtis roll osaleda kaltsiumi ja fosfori ainevahetuse regulatsioonis tagades sellega tugevad luud ja hambad, on D-vitamiinil oluline roll ka  immuunsüsteemi töös suurendades vastupanuvõimet infektsioonidele.

C-vitamiin – on antioksüdant, mis annab kogu organismile lisajõudu viirustele vastu panna ja kaitsta rakke vabade radikaalide lammutava toime eest.

Seleen – seleeni esmane funktsioon organismis on kaasatus antioksüdantsetesse süsteemidesse. Seleeni kogusest organismis sõltub, kas viirushaiguste perioodil üldse haigestume ning kui raskelt haigust läbi põeme. Seleen suurendab nakkustega võitlevate vere valgeliblede moodustumist parandades nii immuunsüsteemi toimimist.

Tsink – üks keskseid mineraalaineid organismi rakkude arengus, kasvus ja paljunemises. Tsink ja tema kasulik mõju on teada väga paljude erinevate haiguste puhul. Näiteks kasutatakse tsinki  immuunsüsteemi tugevdamiseks, külmetuse, kõrvainfektsioonide ja alumiste hingamisteede talitluse häirete korral. Tsink on ka tugev antioksüdant. Olles retinooli kandevalgu koostises, aitab tsink koos A ja C vitamiiniga vältida ja vähendada immuundefitsiite, kuna stimuleerib antikehade sünteesi ja osutab viirustevastast toimet. See tähendab, et tsink aitab immuunsüsteemil võidelda viiruste, bakterite, allergeenide ja kantserogeenide vastu. Näiteks soodustab tsink organismi puhastumist toksilistest raskmetallidest, nende hulgas elavhõbedast ja pliist.

Antioksüdandid (C-vitamiin, E-vitamiin, A-vitamiin,  tsink, seleen) – antioksüdantidel on Sinu kehas mängida äärmiselt oluline roll. Nimelt neutraliseerivad need vabu radikaale ja võivad seeläbi vabade radikaalide põhjustatud kahju vähendada või ära hoida. Ilma antioksüdantideta saaksid vabad radikaalid sinu kehas ülemvõimu kahjustades oma tegevusega rakumembraane, rikkuda DNA-d ja põhjustada lõpuks rakusurma.

Pau D’Arco – Pau D’Arco ehk sipelgapuu koor on tuntud kui viiruste ja antibakteriaalse vastase toimega looduslik antibiootikum. Puu koore tervendavaid omadusi teadsid juba muistsed inkad, kes kasutasid seda jumalikku puukoort paljude nakkuslike hädade puhul. Ka eestlased on selle loodusapteegi kullavaramusse kuuluva taime hästi omaks võtnud.

Para-Herb
mõruaineid nagu koirohi, soolikarohi, kollane emajuur, nelk, pusta pähkli lehed jne on hea manustada just siis, kui tunned viiruse esimesi tunnuseid nagu ninakipitus, aevastused, kriipiv tunne kurgus, väsimus ning tujumuutused.

Must Pässik  – CHAGA ehk must pässik on tõeline rahvameditsiini tugi immuunsüsteemile. Musta pässiku ülesandeks on immuunsüsteemi ülesehitamine – see on midagi, mida me kõik oma elus vajame. On tõestatud, et mustal pässikul on bakterite ja viiruste tegevust pärssiv ning põletikuvastane toime.

NAC  (NAC- N-atsetüül L -tsüsteiin- on üks aminohapetest) kui antioksüdantide ema. Glutatiooni bioloogiline eelkäija aitab kaitsta rakulisi komponente kahjustumise, põletike, viiruste ja teiste kahjulike ühendite eest.  Glutatioon on ainuke antioksüdant, mida leidub inimese organismi igas rakus. See kaitseb rakulisi komponente oksüdatiivse stressi ehk rakukahjustumise, põletike, viiruste ja teiste kahjulike ühendite eest.

Kvertsetiin – tugev flavonoidne antioksüdant, millel on allergia, viiruse ja põletikuvastane toime. Flavonoidid on paljudes taimedes, puuviljades, köögiviljades ja lehtedes esinevad fütokeemilised ühendid ehk fütokemikaalid (need on taimede poolt toodetud keemilised ühendid, mis aitavad taimedel vastu seista seentele, bakteritele, taimeviirusnakkustele ning putukate ja muude loomade poolt hävitatuks saamisele), mis kannavad endas ravitoimet ja mida seetõttu meditsiinis kasutada saab.

Probiootikumid – kasulikud piimhappebakterid ehk probiootikumid aitavad üles ehitada vastupidavama immuunsuse ja tugevdada soolestiku mikrofloorat. Soolestiku mikrofloora on koht, kus tegelikud viirused ja muud patoloogilised mikroorganismid valdavalt kahju tegema pääsevad.

Moringa – Moringa Oleifera on suurepärast elujõudu ja energiat andev taim. Taime kasutatakse haigusi ennetava, ravimise ajal toetamiseks ja organismi toetamiseks haigusjärgselt. Tänapäeva kiires ja stressirohkes elus on hea end aidata keemiavaba loodusliku ning toonust tõstva taimega.

SuperFood – supertoit nagu spirulina (Spirulina platerisis), nisuoras (Triticum), klorella (Chlorella pyrenoidosa), lutsern (Medicago), amla (Emblica officinalis), orashein (Elymus repens), viielehine eluväät (Gynostemma pentaphyllum), bambuse lehed jne on võrratu segu  rohelistest taimedest, et varustada meie organismi kõrge biosaadavusega vitamiinide ja mineraalaineterikka seguga ehk rakutoiduga. Organismi varustamine vajalike toitainetega on äärmiselt oluline tänases maailmas, kus kurnatud mullad annavad toitainevaest saaki ja toitumine kaldub pigem olema ühekülgne.

Milliseid immuunsüsteemi toetavaid tooteid pakub Ecosh viiruste hooajal? Bio Life - Soodsad tervisetooted