Mahe kanepiseemned 250g

EN-819
Laos

Päritolumaa: Tśehhi

Parim enne: 30.11.2024

Kanepiseemned on kõige võimsamad taimse proteiini allikad. Kanepiseemnetest pressitakse külmpressimise teel polüküllastumata rasvhapete rikast (Omega 3 ja Omega 6 – 3:1) kanepiseemne õli. Pressimisest alles jäänud õlikook peenestatakse ning jahvatatakse peeneks proteiinipulbriks.

12,50 €
Kogus

Toiteväärtus 100g kohta:

Toiteväärtus 100 g toote kohta
Energeetiline väärtus 2512 kJ / 600 kcal
Rasvad, millest: 48 g
- küllastunud rasvhapped 5 g
- monoküllastumata rasvhapped
  millest: oleiinhape (Omega-9) 5,5 g
- polüküllastumata rasvhapped
  millest: linoolhape (Omega-6) 28 g
alfa-linoleenhape (Omega-3) 9,5 g
Süsivesikud 5 g
- millest suhkrud 2 g
Kiudained 8 g
Valk 31 g
Sool 0 g

Kanepiseemned on on eriti rikkad asendamatute rasvhapete omega 6 ja omega 3 poolest. Omega 6 ja omega 3 rasvhapped on kanepiseemnetes vahekorras 3:1, mis on inimese organismile ideaalne rasvhapete tasakaal. Kanepiseemnetes sisalduv valk teeb need ideaalseks proteiini allikaks ka taimetoitlastele, kuna asendab edukalt kõik loomsed valgud. Magneesium ja kõrge kvaliteediga valgud aitavad organismil jääda terveks ka rasketel tööperioodidel ning aitavad säilitada tasakaalu stressirikastel aegadel. Lisaks magneesiumile leidub kanepiseemnetes muuhulgas kaaliumit, rauda, kaltsiumit, fosforit ja muid mineraale. Kanepiseemned hea klorofülli, A-, B-grupi vitamiinide B1, B2, B3, B5, B6 ja B9, C-, D- ja E-vitamiini allikad.

Kanepiseemnete kõrge toiteväärtuse tõttu soovitatakse neid tarbida rasedatel naistel ja rinnaga toitvatel emadel. Madala süsivesikute taseme tõttu sobivad ka diabeetikutele. Kanepiseemned on gluteenivabad.

*tugevdavad immuunsüsteemi
*vähendavad põletikke
*parandavad mälu ja ajutegevust
*on kasulikud nahale
*on head seedimisele
*vähendavad diabeediriski

EN-819

Konkreetsed viited

Samas kategoorias on veel 16 toodet