- Otsas
- Otsas
Päritolumaa: Poola
Parim enne: 30.06.2025
.
(Silybum marianum)
Piimaohakas on valguallikas ja seda iseloomustab kõrge kiudainete sisaldus. Põhjapiima ohakas sisaldab silümariini (0,53%).
.
Kuidas kasutada: valage 1 tl pulbrit 1 tassi kuuma vette ja kuumutage aeglaselt keemiseni. Keetke ettevaatlikult, kaetud, umbes 5-10 minutit. Pange 15 minutiks kõrvale. ja siis tüvi. Jooge pruulitud vedelikku kolm osa päevas.
Jahvatatud piima ohakat saab lisada ka suppidesse, köögiviljaroogadesse, müslitesse, piimatoodetesse (jogurt, keefir, kodujuust), leivale ja puuviljadele mõeldud smuutidele.
Päevas on soovitatav tarbida kuni 2 tl piimaohakat.
Ei soovitata imikutele ja väikelastele.
.
Toiteväärtus 100 g toote kohta
Energia väärtus / energia 1657 kJ / 402 kcal
Rasv, millest 34 g
- küllastunud rasvhapped 4,8 g
- monoküllastumata rasvapped 6,8 g
- polüküllastumata rasvhapped 15 g
Süsivesikud 1,5 g, millest
- suhkrud 1,1 g
Kiudained 41 g
Valk 20 g
Sool 0,02 g
.
Hoida kuivas kohas, tihedalt suletud originaalpakendis.